Rólunk

RANDOM STÚDIÓ Kft, a társasház építés, családi ház építés és felújítás mestere

A Random Stúdió Kft 23 éve, 1995.-ben alakult. Megalakuláskor a cég fő tevékenységi köre a nyomdaipar volt, de a tevékenységi körök széles skáláján ott szerepelt az építőipar is.
Saját beruházásaink során törekszünk a magas műszaki tartalomra és a kiváló minőségre. Árainkat rejtett költségek nélkül adjuk meg, így vevőinket nem érik utólagos meglepetések.
Kivitelezőként vállalt munkáink során törekszünk a fix áras megállapodásokra, hogy a megrendelők költségei kiszámíthatóak legyenek. A kivitelezésre vállalt határidőket mindig betartjuk, saját hibából történő késedelmes teljesítés esetére magas kötbért vállalunk. A jogszabályban előírt garanciánál hosszabb garanciát vállalunk munkáinkra.
2017.-ben született meg a döntés, hogy a cég fő tevékenységi köre a jövőben az építőipar lesz. Szakember gárdánk több tízéves gyakorlattal rendelkezik. Célunk a minőségi munkavégzés, a vállalt határidőt minden esetben betartjuk.  Saját hibánkból történő késedelmes teljesítés esetére magas összegű kötbért ajánlunk fel. Az alábbi területeken igyekszünk kiemelkedő szolgáltatást nyújtani megrendelőinknek:
TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉS - Saját beruházásként elindítottuk a Debrecen, Borz utca 19.szám alatti 10 lakásos illetve Honvédtemető utca 10. szám alatti 5 lakásos társasházak építését. Az ingatlanok Debrecen belvárosában található, rendkívül jó elhelyezkedéssel. Az épületek magas műszaki tartalommal, kiemelkedő minőségben készül.
 A saját beruházáson kívül természetesen várjuk más beruházók, építtetők megrendeléseit is.
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS - A társasház építés mellett várjuk az építtetők megrendeléseit. Rövid határidővel, kiváló minőségben dolgozunk. 
FELÚJÍTÁS - Az építőiparban fellelhető szolgáltatások széles körével szeretnénk a megrendelőink rendelkezésére állni, ezért az új építéseken kívül vállalunk felújítási munkákat is. A felújítás során törekszünk arra, hogy a munkálatok a legkisebb kellemetlenséggel és szeméttel járjanak. Szeretnénk, ha a munkálatok legkevésbé zavarják a megrendelőink életvitelét.
analyst analytics blur 106344

Céljaink

Terveink között szerepel, hogy saját beruházásban évente 20 társasházi lakást lakást tudjunk valamint 2 ikerházat tudjunk vásárlóinknak eladni. Kivitelezőként külső megrendelőknek 3-5 házat tudjunk évente felépíteni.