Projekt kezdet: 2020.09.01.
Projekt befejezés: 2022.05.31.
Projekt összköltség: 33 832 043 Ft          
Támogatás összege: 16 405 796 Ft         
Projekt azonosító: GINOP-1.2.8-20-2020-03311
A projekt megvalósítás során a Random Stúdió Kft. az építőipari kivitelezésekhez szükséges gépeket, berendezéseket vásárolta meg. A projekt megvalósítás első felében a forgóeszközök és a zsalurendszer megvásárlása valósult meg a támogató okiratban foglaltakkal teljes mértékben összhangban. A projekt előrehaladtával kirajzolódott, hogy a negatív gazdasági hatások az építőiparban is jelentős változásokat idézett elő, amelyekhez szükséges alkalmazkodni. Ezeket megvizsgálva a beszerzendő eszközök körét a folyamatban lévő, már leszerződött munkákhoz igazítottuk. Megvizsgáltuk, hogy melyek azok a gépek, berendezések, amelyek a jelenlegi munkavégzést segítik elő, teszik hatékonyabbá, illetve melyek azok a berendezések, amelyeket a leggyakrabban használunk. Jelenleg a cég, több, mint 15 építési, kivitelezési projektet bonyolít. Ezt figyelembe véve, egyértelmű volt, hogy az olyan gépek beszerzését kell előtérbe helyezni, amit rendszeresen, huzamosabb ideig használnak az építkezéseken.
A fentieket mérlegelve a beszerzendő eszközök köre átalakult: iPad, Téglavágók (400-as,700-as), vibrációs betonsimító, áramfejlesztő, asztali vizes vágó, forgólézer szett és 3 db betonkeverő került beszerzésre.
A projekt keretében beszerzett eszközök, berendezések a cég termelékenységét, gazdaságosabb működését, hatékony munkaszervezését, technológiai fejlődését segítették elő.