Kapcsolat

Cég megnevezése:
Random Studió Kft

Székhely: 
1072 Budapest, Rákóczi út 38. III. em. 9/a.

Iroda: 
4024 Debrecen, Szent Anna u.39-41.


Adószám: 
11156370-2-42 

Telefon:
+36/70-325 1909
Fax:
 

E-mail:
iroda@randomstudio.hu

Nyitvatartás:
Előzetes egyeztetés szerint

Bemutatkozunk

A Random Stúdió Kft 23 éve, 1995.-ben alakult. Megalakuláskor a cég fő tevékenységi köre a nyomdaipar volt, de a tevékenységi körök széles skáláján ott szerepelt az építőirar is.

2013-ban saját fejlesztésű EWS ionkazánok forgalmazásába kezdtünk, amely kazánok hatásfokának méréséről a www.vgfszaklap.hu is beszámolt. A mérés eredményéről az alábbi linken kaphat több információt:

https://www.vgfszaklap.hu/lapszamok/2013/julius-augusztus/2918-ews-ion-kazanok-vizsgalata

2017.-ben született meg a döntés, hogy a cég fő tevékenységi köre a jövőben az építőipar lesz. Szakember gárdánk töb tízéves gyakorlattal rendelkezik. Célunk a minőségi m unkavégzés, a vállalt határidőt minden esetben betartjuk.  Saját hibánból történő késedelmes teljesítés esetére magas öszzegű kötbért ajánlunk fel. Az alábbi területeken igyekszünk kiemelkedő szolgáltatást nyújtani megrendelőinknek:

  • TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉS- Saját beruházásként elindítottuk a Debrecen, Borz utca 19.szám alatti 10 lakásos társasház építését. Az ingatlan Debrecen belvárosában található, rendkívül jó elhelyezkedéssel. Az épület magas műszaki tartalommal, kiemelkedő minősgben készül. A saját beruházáson kívül természetesen várjuk más beruházók, építtetők megrendeléseit is.

  • CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS- A társaház építés mellett várjuk az építtetők megrendeléseit. Rövid határidővel, kiváló minőségben dolgozunk. 

  • FELÚJÍTÁS - Az építőiparben fellelhtő szolgáltatások széles körével szeretnénk a megrendelőink rendelkezésére állni, ezért az új építéseken kívül vállalunk felújítási munkákat is. A felújítás során törekszünk arra, hogy a munkálatok a lekisebb kellemetlenségel és szeméttel járjanak. Szeretnénk, ha a munkálatok legkevésbé zavarják a megrendelőink életvitelét.

Saját beruházásaink során törekszünk a magas műszaki tartalomra és a kiváló minőségre. Árainkat rejtett költségek nélkül adjuk meg, így vevőinket nem érik utólagos meglepetések.

Kivitelezőként vállalt munkáink során törekszünk a fix áras megállapodásokra, hogy a megrendelők költségei kiszámíthatóak legyenek. A kivitelezésre vállalt határidőket mindig betartjuk, saját hibából történő késedelmes teljesítés esetére magas kötbért vállalunk. A jogszabályban előírt garanciánál hosszab garanciát vállalunk munkáinkra.